Головна  →  Новини  →  19 вересня 2019

Бібліотека нового покоління відкрилася в Дарницькому районі

Бібліотека нового покоління відкрилася в Дарницькому районі

Сьогоднішній день став знаковим для бібліотечної справи, адже нове життя в сучасному приміщенні отримала бібліотека імені Степана Руданського на вулиці Привокзальній, 12.

Популяризація читання – одна з великих ідей, яка стимулює розвивати сучасні бібліотеки.
Передусім на бібліотеку чекали жителі Дарниці, які мали сумніви щодо того, чи насправді після ремонту приміщення відкриється саме бібліотека, а не щось інше. Тепер спокійні й пишаються тим, що саме на вулиці Привокзальній розпочалися зміни публічних просторів.

На відкритті було надзвичайно багато дітей, яких одразу заохочували брати участь у майстер-класах. Разом з тим до бібліотеки завітали представники влади міста, соціальні активісти, куратори проектів та небайдужі дарничани.

Тут можуть збиратися діти та дорослі: працювати та читати книжки, проводити чи брати участь у заходах.

Уся команда Дарниці, яка працювала над перетвореннями – це представники Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації – відділу культури, Центральної бібліотечної системи Дарницького району, депутата Київської міської ради Юлії Ярмоленко, а також відомі письменники та поети, представники Київської міської державної адміністрації та меценати.

Зміни не відбуваються за день, це процес, і він триває і сьогодні. Наступний важливий етап для Бібліотечної системи Дарницького району – це оновлення бібліотеки для дітей на вулиці Вересневій.

Але зміни тривають і сьогодні, де на вулиці Привокзальній відкрили та освятили нове приміщення бібліотеки - нової бібліотеки Дарницького району.

У бібліотеці імені Степана Руданського будуть інвестувати у науку, культуру, мову, історію. Саме ці інвестиції зроблять нас по-справжньому багатими!

Перейти до спискуВерсiя для друку