Головна  →  Новини  →  19 червня 2015

В Дарницькому районі продовжуються роботи з капітального ремонту житлових приміщень та нежитлового фонду

   Згідно з Програмою економічного та соціального розвитку міста Києва на 2015 рік в Дарницькому районі міста Києва з квітня поточного року розпочалися роботи з капітального ремонту та облаштуванню житлових приміщень та нежитлового фонду (дитячі садочки, школи, музичні школи, дитячі майданчики тощо).

   Також була залучена громадськість до процесу контролю якості об’єктів Дарницького району, на яких проводиться капітальний ремонт.

  Відповідно до розпорядження голови Дарницької райдержадміністрації Геннадія Сінцова, станом на 29.05.2015 створено 10 робочих груп з метою контролю, якості та об’єму виконання ремонтних робіт та цільового використання коштів, виділених на капітальний ремонт.

 

   З 27 травня 2015 року в комісію на чолі з начальником управління капітального будівництва Дарницької РДА, представників балансоутримувача, спеціалістів, що здійснює технічний нагляд, голів ОСН,ОСББ, депутатів та  помічників депутатів Київської міської ради та громадськості голів батьківських комітетів, представники громадської ради, проведено інспекцію по локаціям, де проходять ремонтні роботи.

 

  В школах і садках міняють вікна, ремонтують дахи, фасади, системи центрального опалення, гарячого та холодного водопостачання, каналізацій.

 

  Для відповідей на запитання, які по’вязані з проходженням ремонтних робіт та контролю їх якості, мешканці району можуть звернутись за телефоном: 565-00-81 (начальник управління капітального будівництва Дарницької РДА Корбецький Мирослав Богданович).

Перейти до спискуВерсiя для друку