Розпочинається проведення консультацій з громадськістю у формі громадського обговорення з питань будівництва об’єкту торговельно-адміністративного призначення і закладів обслуговування (ст. м. Позняки, непарна сторона, ділянка № 2)

Шановні дарничани!

 

Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація за ініціативи  Громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації  та ТОВ «Ново-Комерцбуд» розпочинає проведення консультацій з громадськістю у формі громадського обговорення з питань будівництва об’єкту торговельно-адміністративного призначення і закладів обслуговування (ст. м. Позняки, непарна сторона, ділянка № 2).

На офіційному Веб-сайті Дарницької районної в місті Києві державної  адміністрації (darn.kievcity.gov.ua) створено банер «КОНСУЛЬТАЦІЇ з ГРОМАДСЬКІСТЮ» з посиланням на адресу електронної пошти [email protected] (з приміткою: Громадські обговорення) для пропозицій і зауважень з вищезазначеного питання.

Консультації з питання будівництва об’єкту торговельно-адміністративного призначення і закладів обслуговування надаються відділом архітектури, будівництва та землекористування за телефоном:         

564-90-90, відповідальна особа – головний спеціаліст відділу  - Повшедний Владислав Владиславович.

Пропозиції та зауваження прийматимуться письмово протягом місяця починаючи з 24 жовтня 2014 року  на адресу голови Дарницької райдержадміністрації Сінцова Геннадія Львовича.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку