КМДА Київська міська державна адміністрація


4 вересня 2020

ІНФОРМАЦІЯ для переселенців з тимчасово окупованих територій

ІНФОРМАЦІЯ для переселенців з тимчасово окупованих територій
 
Допомогу переселенцям надає Рада волонтерів при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації (вул. О.Кошиця, 11. Вхід з правого боку від центрального). У волонтерів можна взяти сезонні речі, які вони отримують з-за кордону.  
 
Всі Ви добре знаєте, що ми (Рада волонтерів )допомагаємо і переселенцям.
Так от є в нас такі чудові люди з Донецьку -Володимир та Ірина Шашкови. Вони зібрали кругом себе такіх же переселенців-однодумців і адаптуються в новий соціум. Довга та кропітка їх робота привела таки їх до конкретного результату.
Вони будують ціле містечко для свого життя. І допомагає їм в цьому -Координатор программ энергоэффективності Німецько-Українського Форума Алекс Родионов.
Вчора подивитися на успіхи цих людей приїхав керівник цього Форуму- Голова Німецько-Украинського Форуму професор д-р Райнер Лінднер.
Нас теж любьязно запросили подивитися та познайомитися з господином Райнером.
Приємно,що Німецька сторона турбується про подальше життя переселенців, АТОшників. 
Це тільки пілотний проект і дає він і доступне житло і робочі місця.
Тож далі буде.
 
 
 
 
 

Міністерство соціальної політики повідомляє, що у зв’язку зі складною ситуацією, в якій опинилися постраждалі та внутрішньо переміщені особи, з метою надання їм підтримки відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 535 „Про затвердження Порядку використання коштів, що надійшли від фізичних та юридичних осіб для надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та внутрішньо переміщеним особам” відкрито рахунки для зарахування коштів від фізичних і юридичних осіб для надання одноразової допомоги особам вищезазначених категорій.

1. Для зарахування коштів у національній валюті (гривні): Міністерство соціальної політики України ЄДРПОУ-37567866

рах. 31252301178737 в Державній казначейській службі України, м. Київ МФО 820172.

2. Для зарахування коштів у євро та доларах США: Міністерство соціальної політики України ЄДРПОУ - 37567866

рах. 25302020054709 в АТ "Укрексімбанк" м. Києва МФО 322313.

 

Всім, хто потребує допомоги, необхідно звертатись за телефонами «гарячої лінії» управління праці та соціального захисту населення Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації: 044-563-96-42,044-563-93-89, 044-563-96-13,044-503-82-93

 УВАГА!

У зв’язку зі складним станом, в якому опинились громадяни, які вимушені залишити свої домівки в Автономній Республіці Крим, Донецькій та Луганській областях та переселяються до нашого району, Дарницькою районною в м. Києві державною адміністрацією організовано збір гуманітарної допомоги 
Прийом та облік гуманітарної допомоги здійснюється в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за адресою: вул. Вербицького, 9-І, тел. для довідок: 044-503-82-93

Шановні дарничани!

Чужої біди не буває! Наша допомога необхідна людям, які вимушені залишити свої домівки в Автономній Республіці Крим, Донецькій та Луганській областях та переселяються до Дарницького району м. Києва.
Якщо у вас є можливість надати допомогу в розміщенні та життєзабезпеченні тих, хто втратив усе крім віри в людей, просимо звертатись за телефонами:
044-563-96-42,044-563-93-89,
044-563-96-13,044-503-82-93
або за адресою: м. Київ, вул. Харківське шосе, 176-Г 
 
Шановні громадяни, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції!
 

Управлінням праці та соціального захисту населення Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації розпочато роботу по реєстрації громадян, що переміщуються та наданню адресної допомоги для покриття витрат на проживання і оплату житлово-комунальних послуг.

Для взяття на облік та отримання довідки кожна повнолітня особа, що переміщується звертається особисто або через законного представника до управління соціального захисту населення за місцем фактичного проживання з заявою про реєстрацію. При собі необхідно мати паспорт та ідентифікаційний номер.

Для отримання грошової допомоги необхідно надати:

– заяву;

– копію свідоцтва про одруження;

– копії свідоцтв про народження дітей;

– письмову згоду довільної форми про виплату грошової допомоги уповноваженому представнику сім’ї від інших членів сім’ї;

– згоду на обробку персональних даних;

– реквізити соціального рахунку уповноваженого представника сім’ї в банку міста Києва, на який буде перераховуватись грошова допомога.

Години прийому:

 

понеділок:                    09:00 - 18:00

вівторок:                       09:00 - 18:00

середа:                          09:00 - 18:00

четвер:                          09:00 - 18:00

п'ятниця:                       09:00 - 16:45

перерва:                        13:00 – 13:45

 

Для зручності та громадян та уникнення черг прийом проводиться за попереднім записом по телефону: 564-59-44.

До уваги осіб, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції з Донецької та Луганської областей!

Громадяни України, зареєстровані за місцем проживання у Донецькій або Луганській областях, які були вимушені покинути ці регіони у зв’язку з проведенням антитерористичної операції можуть звертатись з питань:

- оформлення паспорта громадянина України, у тому числі у разі обміну, замість утраченого, викраденого або зіпсованого;

- вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України при досягненні громадянином віку 25 або 45 років;

- здійснення реєстрації місця проживання/перебування

до адміністраторів  Центру надання адміністративних послуг Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: місто Київ, вул. Степана Олійника, 21.

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.