Будівництво житлових будинків на ділянці № 15 у 9-му мкр. Житлового масиву Позняки.

Шановні дарничани!

Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація за ініціативи  Громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації  та мешканців будинків № 39-а, 39-б, 41, 43 по вулиці Ганни Ахматової та будинків № 12, 14-а, 14-б, 14-в, 14-г, 16-а по вулиці Княжий Затон розпочинає проведення консультацій з громадськістю у формі громадського обговорення з питань будівництва житлових будинків на ділянці № 15 у 9-му мкр. Житлового масиву Позняки.

На офіційному Веб-сайті Дарницької районної в місті Києві державної  адміністрації (darn.kievcity.gov.ua) створено банер «КОНСУЛЬТАЦІЇ з ГРОМАДСЬКІСТЮ» з посиланням на адресу електронної пошти [email protected] (з приміткою: Громадські обговорення) для пропозицій і зауважень з вищезазначеного питання.

Консультації з питання будівництва житлових будинків на ділянці № 15 у 9-му мкр. Житлового масиву Позняки надаються відділом архітектури, будівництва та землекористування за телефоном:_564-90-93, відповідальна особа – головний спеціаліст відділу  - Повшедний Владислав Владиславович.

Також пропозиції та зауваження прийматимуться письмово протягом місяця починаючи з 15 травня 2014 року  на адресу голови Дарницької райдержадміністрації Сінцова Геннадія Львовича.

Перейти до спискуВерсiя для друку