Головна  →  Новини  →  24 березня 2014

Весняна толока

Весняна толока

22 березня в рамках проведення весняного двомісячника з благоустрою в Дарницькому районі міста Києва проведено загальнорайонну весняну толоку. У заходах прийняли участь керівництво та співробітники апарату та структурних підрозділів Дарницької адміністрації,працівники комунальних служб району, жеки ,Громадська рада при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації, громадська організація Дарницька громадська варта, а також представники громадських організацій та всі небайдужі дарничани. Всього в прибиранні району прийняло участь біля 12 тисяч мешканців району та до 100 одиниць техніки.

Спільними зусиллями учасників толоки були ліквідовані сміттезвалища вздовж вулиці Чавдар, вздовж берегової смуги озера Вирлиця та прибрано частини території лісового господарства від ст. метро Червоний Хутір до вул. Бориспільської, території біля ст. метро Славутич. За результатом проведеної толоки вивезено біля 10 тисяч кубометрів сміття.

Необхідно зазначити що дана толока є початком весняних робіт по прибиранню та озелененню Дарницького району,яка триватиме до травня місяця поточного року.

Перейти до спискуВерсiя для друку