Головна  →  Оголошення  →  6 грудня 2022

Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві інформує: "Трудові книжки: оцифрований стаж"

Як відомо, стаж – один з критеріїв призначення пенсії. Якщо його не вистачає, необхідно або набувати недостатні роки, працюючи, або докупити шляхом добровільної участі в системі загальнообов’язкового соціального страхування.

Оцифруванню паперової трудової книжки приділяється особлива увага  - це сприяє збереженню даних в електронному вигляді. Електронні документи простіше зберігати, пересилати, робити з них копії, завдяки цьому інформація обробляється в найкоротші терміни.  

Відправляючи трудову книжку для оцифрування, ви можете бути впевнені, що дані збережуться та будуть використані за призначенням. В Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. Києві виконують роботу з оцифрування три відділи з формування електронних трудових книжок управління інформаційних систем та електронних реєстрів.

Після оцифрування трудової книжки дані надійно зберігаються в електронному вигляді в Реєстрі застрахованих осіб. Власник може переглянути  електронну трудову книжку та кількість набутого стажу, з урахуванням оцифрованої трудової книжки, в своєму особистому кабінеті на порталі електронних послуг ПФУ – https://portal.pfu.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку