Головна  →  Новини  →  21 вересня 2022

Моніторинг з дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства про харчові продукти

Моніторинг з дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства про харчові продукти
Починаючи з 07.07.2022 робочою групою у межах Дарницького району проводилася перевірка щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог безпечності та якості харчових продуктів.
Робоча група складалася з представників:
- Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА;
- Департаменту міського благоустрою КМДА;
- Дарницької райдержадміністрації;
- Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві;
- ДУ «Київській міський центр контролю та профілактики хвороб МОН України»;
- КО КМДА «Муніципальна охорона»;
- Дарницького управління поліції ГУ Національної поліції у м. Києві.
Загалом, робочою групою обстежено 137 об’єктів - тимчасових споруд, у яких здійснюється продаж харчових продуктів: шаурми, паніні, хот-догів, ін.
За результатами моніторингу складено 46 протоколів про адміністративні правопорушення.
 
Перейти до спискуВерсiя для друку