Головна  →  Новини  →  28 липня 2022

Вітаємо з Днем Української Державності!

Вітаємо з Днем Української Державності!
Сьогодні це свято Україна  відзначає уперше.
Українська державність означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями традиціями, культурою своїм військом, церквою і зі своїми героями.
Давня Русь, Галицько-Волинське князівство, Українська козацька держава, Українська Народна Республіка, Західноукраїнська Народна Республіка, Українська Держава гетьмана Павла Скоропадського, Карпатська Україна, сучасна незалежна Україна… Усе це наша державотворча традиція. Великі київські князі, славетні гетьмани… Усе це наша державність. І жалюгідними є будь-які спроби москви вкрасти у нас якийсь історичний період чи історичну постать.
Ми були, є і будемо, попри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ.
Не дочекаються вороги! Наші воїни мужньо боронять Україну на фронті. Мільйони українців створили міцний народний тил. Невпинно і ефективно працює дипломатичний фронт. Ми громадяни вільної країни, і ніколи рабам не здолати вільних людей.
Об’єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо російську навалу та побудуємо сучасну величну європейську країну.
Перейти до спискуВерсiя для друку