Головна  →  Новини  →  6 грудня 2021

Своє 30-річчя відзначають Збройні сили України

Своє 30-річчя відзначають Збройні сили України
Сьогодні Дарницький район, його жителів, разом з усією Україною відзначають 30-ту річницю з дня створення національних Збройних Сил.
Військова служба в Україні набуває дедалі більшої популярності, що позитивно позначається на довірі населення до Збройних Сил України.
Своє тридцятиріччя Українське військо зустрічає зовсім в іншій якості, ніж це було ще кілька років тому. Змінилася сама сутність та філософія розвитку українського війська.
Наше покоління є очевидцем і безпосереднім учасником становлення справжнього українського війська, що демонструє зразки героїзму, відданості народові та вірності присязі. Багато наших побратимів виконують свій чоловічий, громадянський та військовий обов’язок на Сході держави. Найкращі сини та доньки Вітчизни полягли на полях боїв, захищаючи свою домівку та Батьківщину, залишивши по собі вічну пам’ять героїв в історії та серцях людей.
Безмежно вдячні кожному військовослужбовцю за сумлінне виконання своїх обов’язків на захисті рідної землі та кожного українця!
Слава Збройним Силам України!
Слава Україні!
 
Голова                                                                                      Ярослав Лагута 
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку