КМДА Київська міська державна адміністрація


19 листопада 2021

В Дарницькому районі відзначають День Гідності та Свободи

В Дарницькому районі відзначають День Гідності та Свободи
21 листопада з інтервалом у дев’ять років розпочалися два наймасовіші протести в сучасній Україні: у 2004 році – Помаранчева революція, у 2013-му – Революція Гідності.
Гідність та свобода – основоположні принципи для кожного українця. Тож у восьму річницю Революції Гідності ми хочемо згадати всіх Героїв, тих, хто віддав своє життя за свободу, за незалежність, за боротьбу і за наших дітей.
Інформаційна соціальна кампанія до Дня Гідності та Свободи у 2021 році відбувається під гаслом – “ВІЛЬНІ ТВОРИТИ МАЙБУТНЄ. Гасло вдало висловлює ідею спрямованості в майбутнє. Революція Гідності – визначна й героїчна сторінка нашого недавнього минулого, але найважливіше, про що маємо пам’ятати та що усвідомлювати як обов’язок, – вона дала українцям, киянам, дарничанам можливість самим вирішувати,
якою буде Україна завтра, куди вона прямує. На Майдані громадяни обстояли основні громадянські права та свободи, які кожному дають змогу самореалізації відповідно до його прагнень.
Цінність Майдану особливо тонко відчувають мешканці столиці, які сталий рушійною силою у виборюванні гідності і свободи, що дають конкретні можливості для кожного.
 
Слава Україні!
Героям слава!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.