КМДА Київська міська державна адміністрація


17 вересня 2021

День рятівника відзначили в Дарницькому районі

День рятівника відзначили в Дарницькому районі
День рятівника України – це професійне свято всі працівників рятувальних служб, яке було запроваджене, щоб люди в Україні знали своїх героїв та пишалися ними.
І 16 вересня, в Палаці культури Дарниця відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника. На святі були присутні особовий склад та ветерани пожежно-рятувальних підрозділів підпорядкованих Дарницькому районному управлінню Головного управління ДСНС України у м. Києва, поважні гості з числа керівників підприємств та державних установ району.
Зі сцени Палацу культури, де проходила урочиста частина, було відзначено нагородами, званнями, пам'ятними подарунками та вручено ключі від квартир кращим працівникам районної ДСНС, тих хто ризикуючи своїм життям вніс свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, став на захист життя і здоров’я дарничан.
Вітаючи з професійним святом рятувальників, голова Дарницької райдержадміністрації Ярослав Лагута зазначив:
– «Ви – справжні герої нашого часу. Трагічні події, що сталися у Дарницькому районі на вулиці Крушельницької стали прикладом зважених, професійних та ефективних дій наших рятівників. Я бажаю вам людської поваги і найвищої пошани до вашої праці. Нехай ваші родини люблять вас і завжди чекають вдома, а ви після кожного свого чергування повертайтеся цілими і неушкодженими, з почуттям виконаного обов‘язку».
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.