Головна  →  Новини  →  13 вересня 2021

Соціальні служби Дарницького району провели акцію «Твоя соціальна служба поруч!» під гаслом: «Знайомтесь, соціальні послуги в нашій громаді»

Соціальні служби Дарницького району провели акцію «Твоя соціальна служба поруч!» під гаслом: «Знайомтесь, соціальні послуги в нашій громаді»
11 вересня у парку «Позняки» презентували професійні соціальні послуги на безоплатній основі для представників вразливих категорій мешканців наближено до місця їхнього проживання.
Спеціалісти соціальних служб консультували з питань допомоги у ситуації складних життєвих обставин, щодо подолання домашнього насильства, людям із проблемами залежності тощо.
Завдяки участі партнерських громадських організацій кожен охочий зміг взяти участь у інформаційно-просвітницьких профілактичних заняттях для дітей, для яких також працювали безкоштовні атракціони та ігротека.
Під час заходу працював інформаційний майданчик «Все, що ви хотіли знати про прийняття дитини в сім’ю і не тільки», де провідні фахівці консультували як усиновити дитину, оформити опіку/піклування над дитиною, створити прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу, стати наставником, надати послугу патронату.
Також відбулося живе спілкування з батьками, які виховують прийомних дітей. Досвідчені психологи провели цикл обговорень з інтерактивними вправами щодо соціально-психологічних особливостей дітей, які не мали достатньо батьківської любові.
Перейти до спискуВерсiя для друку