КМДА Київська міська державна адміністрація


10 вересня 2021

Залишилися лічені дні, щоб підтримати найкращі міські ГБ проєкти 2022 року!

Залишилися лічені дні, щоб підтримати найкращі міські ГБ проєкти 2022 року!
Отже, найкращі проєкти Громадський бюджет Київ чекають на ваші голоси.
Вже більше 190 тисяч активних киян обрало актуальні саме для себе проєкти. Разом ви віддали більше 475 тисяч голосів. І серед 969 громадських проєктів вже вимальовуються лідери. За успіхами яких зручно спостерігати на сторінці Рейтингу https://gb.kyivcity.gov.ua/vote/statistics
Та саме ви маєте надпотужну силу змінити все в останній момент. Тож не втрачайте нагоду вплинути на розвиток свого міста.
У кожного з вас, та ваших друзів і сусідів є 10 цінних голосів. По 1 в кожній з 10 тематик. Адже Київ має розвиватися збалансовано і гармонійно.
Обирайте з тематик, які вам до вподоби на сайті ГБ https://gb.kyivcity.gov.ua/, відеоінструкція https://fb.watch/7WHUPs2iwg/ або просто через застосунок Київ Цифровий. Долучіться до участі в житті свого міста!
Голосування триватиме до 15 вересня – Міжнародного дня Демократії.
Долучайтеся до команд улюблених проєктів, допомагайте агітувати та спілкуйтеся з активістами ГБ-руху у ФБ-групі Громадський бюджет Києва: СПІЛЬНО
Якщо у вас виникають питання чи проблеми з голосуванянм, обов’язково звертайтеся до служби підтримки на ел. пошту: [email protected] і за телефоном (044) 366-80-12. Питання щодо вирішення проблем з голосуванням публікуйте в ФБ-групі Техпідтримка Громадського Бюджету Києва.
Зробимо Київ кращим спільно!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.