Головна  →  Новини  →  24 серпня 2021

Щиросердечно вітаю кожного дарничанина, кожну дарницьку родину із річницею відновлення незалежності України – молодої країни з багатовіковою історією

Щиросердечно вітаю кожного дарничанина, кожну дарницьку родину із річницею відновлення незалежності України – молодої країни з багатовіковою історією
Для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями. А незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. Адже це чудова нагода для добрих справ заради рідної країни, рідного Києва та рідного Дарницького району столиці: створювати об’єкти інфраструктури і публічні простори, парки, сквери, якісні дороги, розпочинати соціальні та мистецькі проєкти й започатковувати різноманітні ініціативи, направлені на спільне благо.
Сьогодні незалежність України – запорука вільного розвитку держав і народів Європи і головна перешкода для російського імперіалізму, який намагається політично, економічно та духовно поглинути Україну. Нині, в умовах агресії з боку Росії, ми продовжуємо боротьбу за власну свободу та незалежність. Тож попереду – велика робота. Українська громада має об’єднати зусилля для подальшої розбудови держави, розвитку громадянського суспільства та консолідації нації, відстоювання територіальної цілісності держави.
Багато почуттів викликає це свято у кожного українця, адже воно спонукає задуматись нас про свою національну ідентифікацію, важливість існування України на політичній мапі світу та нашу роль сьогодні у зміцненні української державності.
І саме тому День незалежності є не лише святом, а і приводом нагадати про наші обов'язки перед пращурами та майбутніми поколіннями зберегти те, що було вибороно кров'ю не одного покоління.
Сьогодні від нас в великій мірі залежить, яким саме буде майбутнє нашої Батьківщини. Тож бажаю вам мирного неба та життя у процвітаючій Україні, де живуть насправді щасливі люди!
 
З повагою                                                       Ярослав ЛАГУТА
Перейти до спискуВерсiя для друку