КМДА Київська міська державна адміністрація


3 серпня 2021

Проєкт "Про затвердження розмірів щомісячної плати за навчання та пільг з плати за навчання в мистецьких школах Дарницького району м.Києва на 2021 – 2022 навчальний рік"

 Відповідно до статей 6, 13, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 26 Закону України «Про позашкільну освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 1997 року № 260 «Про встановлення розміру плати за навчання у державних школах естетичного виховання дітей», розпоряджень виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 30 травня 1997 року № 715 «Про плату за навчання у школах естетичного виховання  системи Головного управління культури» та від 31 січня 2011 року № 121 «Про реалізацію районними в місті Києві державними адміністраціями окремих повноважень» (зі змінами), з метою дотримання правових засад діяльності позашкільних навчальних закладів та створення умов для соціального захисту учнів шляхом встановлення єдиної плати за навчання в мистецьких школах Дарницького району м. Києва,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ: 

1. Затвердити розмір щомісячної плати за навчання в мистецьких школах Дарницького району м. Києва на 2021-2022 навчальний рік, що додається.

2. Звільнити від плати за навчання такі категорії учнів мистецьких шкіл:

а) дітей з інвалідністю;

б) дітей, які позбавлені батьківського піклування;

в) дітей  з малозабезпечених сімей;

г) дітей з багатодітних сімей;

д) дітей-сиріт.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 17 вересня 2020 року  № 609  «Про затвердження розмірів щомісячної плати за навчання та пільг з плати за навчання в мистецьких школах Дарницького району м. Києва на 2020-2021 навчальний рік», зареєстроване в Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства  юстиції (м. Київ) від 29 вересня 2020 року за № 216/219.

4. Відділу культури Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).

5. Відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації забезпечити в установленому порядку оприлюднення цього розпорядження на офіційному вебсайті Дарницької районної в  місті Києві державної адміністрації.

6.  Розпорядження набирає чинності з моменту його оприлюднення.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.

Виконувач обов'язків голови                                           Микола КАЛАШНИК



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.