КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2021

Шановні державні службовці, колеги!

Шановні державні службовці, колеги!
День державної служби — професійне свято в Україні, яке відзначається щорічно 23 червня — у День державної служби Організації Об’єднаних Націй. Цей день є святом поваги та шани до державних службовців та їх непростого служіння державі. Адже довіра до влади починається з людей, які здатні вирішити повсякденні проблеми населення.
І саме ваш професіоналізм та ініціативність, патріотизм та сумлінна праця, старанне ставлення до справи та моральна відповідальність перед суспільством можуть бути запорукою нашого успішного майбутнього. А застосування нових підходів у вирішенні важливих ситуацій для громадян мають стати надійними супутниками кожного державного службовця.
В цей день щиро зичу вам міцного здоров’я, бадьорості духу, натхнення у нелегкій та відповідальній роботі. Нехай з вами завжди буде мудрість, витримка і терпіння, необхідні для виконання взятих перед державою зобов’язань, щоб ви мали змогу обертати їх на ефективний засіб захисту громадян, діяти з енергійністю, самовіддачею, результативністю.
Нехай поруч завжди будуть талановиті однодумці та колеги, вірні друзі!
 
З повагою
Ярослав Лагута



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.