Заявки для участі у програмі «City Boost» з підприємництва для стартапів, орієнтованих на благоустрій та розвиток міста, надходять з усієї України

Про це повідомила сьогодні, 02 червня, депутатка Київської міської ради, заступниця голови Постійної комісії з питань цифрової трансформації та адміністративних послуг Ксенія Семенова.

За її словами, більшість стартаперів, які подали заявку для участі у програмі, з Києва, Харкова, Львова та Запоріжжя.

«За два тижні ми отримали чимало заявок з усієї України. Різноманітна не тільки географія, але й рішення, що пропонують команди. Наприклад, київські стартапери відзначилися ідеями CRM-системи для депутатів, кастомних електробайків, онлайн-дистриб'юторів, рієлторських продажів та іншими. До кінця набору очікуємо на ще більшу кількість цікавих проєктів, що розвиватимуть Київ та інші великі міста вже починаючи з осені», – підкреслила Ксенія Семенова.

Вона додала, що прийняття заявок до участі у безкоштовній онлайн-програмі «City Boost» триватиме до 18 червня.

Для участі у програмі повинні бути дотримані наступні вимоги:
– склад команди з 2-4 людей;
– тематика стартапу повинна бути пов'язана із розвитком міста;
– стартап на ранній стадії (idea stage, pre-MVP, MVP stage);
– можливість технічної реалізації прототипу протягом трьох місяців;
– готовність втілити проєкт у життя після завершення програми;
– спроможність команди реалізувати поданий проєкт;

Стартапи повинні бути задіяні у сферах екології, розумного споживання, здорового способу життя, міської мобільності, нерухомості, культурної спадщини та прозорості влади.

Найкращі команди отримають можливість пілотного впровадження своїх проєктів у Києві вже до кінця року. Команда-переможець додатково отримає 50 000 грн на розвиток стартапу.

Зареєструватися можна на офіційному сайті проєкту: piar.me/cityboostkyiv. До 25 червня буде оголошено результати відбору.

Організатором проєкту став Фонд підтримки інновацій «Social Investment Fund». Ініціативу підтримали заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко та депутатка Київської міської ради, заступниця голови Постійної комісії з питань цифрової трансформації та адміністративних послуг Ксенія Семенова.

Перейти до спискуВерсiя для друку