Головна  →  Новини  →  24 травня 2021

Біля озера Лебедине, що поблизу станції метро «Харківська», триває облаштування найсучаснішого фітнес-парку, загальною площею 19 гектарів

Біля озера Лебедине, що поблизу станції метро «Харківська», триває облаштування найсучаснішого фітнес-парку, загальною площею 19 гектарів
21 травня, проінспектувати черговий етап капремонту, до Дарницького району приїхав голова Київської міськдержадміністрації Віталій Кличко, який разом з головою Дарницької райдержадміністрації Ярославом Лагутою перевірили хід виконання робіт.
І вже зараз можна оцінити вигляд парку, який користується величезною популярністю усіх киян.
Наразі вже облаштували центральний вхід, алею та прогулянкову площу з фібробетону, яка має зелені острови з газонами. Центральну площу перетинає велодоріжка, яка стане частиною загального веломаршруту навколо всього парку. Встановлено парапетні лави.
Оскільки «Лебедине» позиціонується як фітнес-парк, спортивним зонам приділено особливу увагу. Вже створені інклюзивна фітнес-зона та поле для волейболу та баскетболу з гумовим покриттям. Також облаштовано унікальний скейт-парк та два дитячих ігрових майданчики, один із яких інклюзивний. Проєктом передбачено створення лекторію – понтонного остріова на воді. З’явиться також зона для тренування і вигулу собак.
В інспекційній нараді також взяли участь – заступник голови КМДА Петро Пантелеєв та директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король.
Перейти до спискуВерсiя для друку