Головна  →  Анонси  →  14 травня 2021

Запрошуємо дарничан вшанувати пам’ять жертв комуністичного тоталітарного режиму на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили»

Запрошуємо дарничан вшанувати пам’ять жертв комуністичного тоталітарного режиму на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили»
16 травня, у День пам’яті жертв політичних репресій, Національний історико-меморіальний заповідник «Биківнянські могили» та Український інститут національної пам’яті запрошують киян та гостей столиці вшанувати пам’ять жертв комуністичного тоталітарного режиму на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили» (пр-т Броварський у Дніпровському р-ні Києва).
У зв’язку з карантинними обмеженнями, спрямованими на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID_19, заходи у День пам`яті жертв політичних репресій-2021 проходитимуть в зміненому форматі.
Вхід на територію Заповідника буде відкритий для відвідувачів за умов наявності засобів індивідуального захисту та дотримання соціальної дистанції.
О 12:00 буде проведена Молитва за невинно убієнними.
Усі охочі можуть ознайомитись із фотодокументальною виставкою про репресованих театральних діячів «Імена, викреслені з афіш», яка експонується при вході у Заповідник. О 13.15 можна буде прослухати кураторську лекцію-екскурсією новою виставкою. Лектор – начальник науково-дослідного відділу Заповідника Олена Полідович.
Окрім того, можна буде прослухати оглядову екскурсію «Биківня – територія пам’яті». Екскурсійний супровід забезпечується співробітниками Заповідника. Місце збору екскурсійних груп при вході до Заповідника.
Кияни та гості столиці, котрі бажають дістатись до Биківнянських могил, мають змогу скористатись безкоштовним автобусом, який курсуватиме 16 травня з 11:00 до 15:00:
● від станції метро Лісова до Заповідника (вихід з метро до голови поїзду на зупинку маршрутних таксі в напрямку м. Бровари);
● по території Заповідника.
Просимо відвідувачів поставитись із розумінням до заходів безпеки та не нехтувати вимогами й власним здоров’ям!
Контактний телефон: (044) 253-03-55.
Перейти до спискуВерсiя для друку