Головна  →  Новини  →  2 квітня 2021

З днем народження, Дарнице!

З днем народження, Дарнице!

Прийміть щирі вітання з нагоди 86-ої річниці від дня заснування району!

03 квітня вважається Днем народження Дарницького району, який було утворено саме в цей день.
86-у річницю району дарничани разом з усією країною зустрічають, продовжуючи долати доленосні виклики сьогодення. Безпрецедентні заходи, що впроваджені в нашій країні та в світі, покликані максимально запобігти поширенню COVID-19. Ми всі тримаємося та продовжуємо жити в нових умовах і реаліях.

Особливої шани та подяки заслуговують медичні працівники, які за 2020-2021 роки, ризикуючи своїм здоров’ям, а подекуди й життям – невтомно працюють над недопущенням розповсюдження вірусу над усуненням його наслідків. Низько вклоняюся цим людям, бо саме вони тримають оборону тут і зараз.

Перехід на дистанційну освіту став для української школи справжнім викликом. Але якщо навесні, після запровадження жорсткого карантину, освітяни, діти та батьки не були готові до такої форми навчання, то з новим навчальним роком вони пристосувалися до обставин і вимог часу.

Також я хочу подякувати нашим комунальникам, які не дивлячись на карантин, продовжують працювати у посиленому режимі, роблячи комфортне проживання наших мешканців.

Вкотре звертаюся до всіх, хто наразі має можливість працювати дистанційно: закликаю вас лишатися вдома! Від цього залежить ефективність всіх вжитих заходів та здоров’я наших близьких, які найбільш вразливі перед інфекцією.

Всі труднощі тимчасові, тримаймося, допомагаймо один одному!
Бажаю вам міцного здоров'я, спокою і сімейного благополуччя. Нехай же і надалі процвітає Дарниця, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, влада, будемо робити все від нас залежне, аби допомогти вам у цьому.
Зичимо усім міцного здоров’я, родинного благополуччя, невичерпного джерела життєвої енергії, добробуту та процвітання кожній родині!

З повагою                                                  Ярослав Лагута

Перейти до спискуВерсiя для друку