КМДА Київська міська державна адміністрація


22 березня 2021

З 23 березня 2021 року в Києві діє червоний рівень епідемічної небезпеки

З 23 березня 2021 року в Києві діє червоний рівень епідемічної небезпеки
Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 
Кількість нових випадків на COVID-19 в столиці за останній місяць збільшилась у 4 рази. Схожими темпами зростає і кількість нових госпіталізацій підтверджених та з підозрою на COVID-19. Рівень госпіталізації до ковідних лікарень Києва протягом останнього тижня на 64% перевищує встановлений показник 60 осіб на 100 тис. населення. Впродовж останніх трьох днів є перевищення двох індикаторів, зокрема, це рівень госпіталізації, а також завантаженість ліжок з киснем. 
Крім того, Комісія рекомендувала перевести на дистанційну роботу частину працівників центральних органів виконавчої влади. 
Окремо на засіданні було розглянуто питання врегулювання роботи транспорту. Комісія ТЕБ та НС прийняла рішення доручити Мінінфраструктури разом з МОЗ та іншими заінтересованими органами опрацювати питання функціонування транспорту в регіоні, де встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.