КМДА Київська міська державна адміністрація


28 грудня 2020

Поточні плани з питань охорони навколишнього природного середовища на 2021 рік

Нагадуємо Вам про необхідність своєчасної розробки та подачі на погодження Поточних планів з питань охорони навколишнього природного середовища на 2021рік. Поточні плани подаються в трьох примірниках, до яких додається звіт по виконанню природоохоронних заходів, передбачених поточним планом за попередній рік.

На погодження до Дарницької райдержадміністрації поточні плани та звіти прохання надати до 28 cічня 2021року за наданою формою(додається).

З питань оформлення планів та звітів звертатися до відділу контролю за благоустроєм та охорони навколишнього природного середовища Дарницької районної в місті  Києві державної адміністрації: вул. Кошиця 11, кімн. 211 або за тел: 565 05 94,

Дякуємо за порозуміння та готові до подальшої співпраці.

Шановні керівники підприємств, установ, організацій Дарницького району!

Відповідно до ст. 18 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація нагадує про необхідність суб’єктам господарської діяльності погоджувати поточні плани роботи підприємств, установ та організацій з питань охорони навколишнього природного середовища і використання природних ресурсів.

Поточні плани подаються в трьох примірниках, до яких додається звіт по виконанню природоохоронних заходів, передбачених поточним планом за попередній рік. На погодження до Дарницької райдержадміністрації поточні плани та звіти прохання надати до 28 січня 2020 року. Просимо звернути увагу, що після зазначеного терміну Поточні плани до розгляду прийматися не будуть. З метою підвищення ефективності аналітичного опрацювання інформації, яка надається підприємствами, установами та організаціями міста Києва, та впровадження системного підходу до узагальнення зазначеної інформації Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) рекомендував єдину форму вищезазначених поточних планів (додається).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.