Головна  →  Оголошення  →  10 грудня 2020

Благодійна організація «Благодійний фонд «Бажання» доводить до відома про запуск в Києві та Київській області соціально благодійного проекту «Твори добро, рятуй - купуючи!»

Стрімке поширення COVID-19 у всьому світі завдає удару насамперед по найменш захищеним: самотнім, малозабезпеченим та людям похилого віку.

Незважаючи на ситуацію, що склалася, розуміючи реальну загрозу людським життям, БО БФ «Бажання» спільно з інтернет-магазином з соціальною відповідальністю «Takfur» запустив благодійний проект «Твори добро, рятуй - купуючи!» в якому кожен може взяти участь і допомогти змінити чиєсь життя на краще!

Головна мета - підтримати й захистити від небезпечних соціальних контактів найуразливіші категорії населення: людей похилого віку, людей з інвалідністю, тяжкими хронічними захворюваннями, дітей сиріт та інших.

Компанія «Такфур» гарантує 100% якість продуктів харчування й їхню безпечну доставку нужденним людям. Ми гарантуємо безпечну адресну доставку продуктових наборів, при цьому адреси літніх людей не будуть передані стороннім особам.

ВАЖЛИВО!!! При оформленні замовлення зазначити промокод - БАЖАННЯ.

З кожного замовлення БО БФ «Бажання» буде отримувати від інтернет-магазину «Такфур» (за рахунок їх прибутку) на розрахунковий рахунок 5% від суми замовлення з усіх товарів, крім товарів груп винятків - алкоголь, тютюн, деяких соціальних товарів і ін.

Перейти до спискуВерсiя для друку