КМДА Київська міська державна адміністрація


29 жовтня 2020

Вітання з Днем працівника соціальної сфери

Вітання з Днем працівника соціальної сфери

 

"Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим", - Іван Франко

 

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13 квітня 1999 року № 374/99, відзначають День працівника соціальної сфери.

 

Немає на світі добрішої професії, ніж професія соціального працівника, чия праця здатна захистити наше суспільство від всіх недобрих вчинків і різних проявів якостей людини.

 

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви створюєте добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

 

Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, люди які потребують особливої уваги та піклування.

 

Будьте завжди такими ж добрими і чуйними людьми. Знайте, хороші вчинки повертаються у подвійному розмірі вдячності, тому нехай успіх і душевна радість оточують Вас і супроводжують в усіх Ваших починаннях.

 

Щиро бажаємо Вам міцного здоров'я, достатку і домашнього затишку, сімейної підтримка та оптимізму.

 

Не маємо сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам дарничан.

 

З повагою

Голова                                                                                                              Ярослав ЛАГУТА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.