КМДА Київська міська державна адміністрація


4 жовтня 2020

Привітання з Днем вчителя

Привітання з Днем вчителя
Кожного року в першу неділю жовтня в Україні відзначають професійне свято усіх педагогів - День працівника освіти!
Цьогорічне свято особливе, унікальне і несхоже на всі попередні! Нашій шкільній родині довелося пережити в цьому році дуже багато важливих подій, здобути нові практичні навички та досвід.
 
Я хочу привітати усіх із Днем працівника освіти. Саме усіх, тому що не тільки вчителі є працівниками освіти, а всіх, хто працює у школах, дитячих садочках, закладах позашкільної освіти, вищих навчальних закладах, закладах професійної освіти.
Сьогодні всі ми адаптувалися та знайшли шляхи подальшого розвитку в період пандемії. Ці місяці були складними для всіх нас, адже довелося налагоджувати комунікативний, ефективний зв'язок між учасниками освітнього процесу, здійснювати моральну підтримку учнів. І в цьому значну допомогу надали педагогічні колективи дарницьких закладів освіти, які не лише створювали технічні умови для освітньої комунікації, а й працювали абсолютно в нових реаліях. Нові форми навчання стали можливі завдяки вашому постійному процесу самовдосконалення. І наше завдання влади зробити цей процес здобуття освіти в нових реаліях максимально комфортним для працівників освіти та їх підопічних.
Окремі слова вдячності ветеранам педагогічної праці, для яких освіта стала справою життя, якій було віддано так багато енергії, знань та душевного тепла.
 
Міцного здоров’я, віри у свої сили, вагомих здобутків у повсякденній праці, родинного щастя і добра бажаю всім вам на довгі роки.
 
З повагою                                                                                                          Ярослав Лагута



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.