Головна  →  Новини  →  25 вересня 2020

Черговий подарунок для мешканців Дарницького району

Черговий подарунок для мешканців Дарницького району

Сьогодні розпочав працювати новий надсучасний спортивний об’єкт – стадіон, який знаходиться між житловими будинками за адресою: вул. А.Вербицького 8а, 10 та 10а.
Розпорядженням Дарницької райдержадміністрації від 14 лютого 2020 року №141 затверджений адресний перелік об’єктів по виконанню капітального ремонту у 2020 році у Дарницькому районі. Згідно з затвердженим переліком виконані роботи у тому числі по облаштуванню спортивного майданчика на вулиці Архітектора Вербицького, 8а.
Загальна сума виділених коштів 1490.00 тисяч гривень.
25 вересня відбулася яскрава спортивна подія – відкриття нового футбольного поля та турнір з міні-футболу «Бомбардир-2020».
У турнірі взяли участь футболісти 2013 року народження, які представили спортивні команди ДЮСШ «Атлет», ФК «Дружба та ФК «Атлет» школа №284.
Спеціальним гостем заходу був легенда українського футболу Анатолій Дем'яненко.
«І з великим задоволенням ми відкриваємо цей чудовий сучасний майданчик для юних мешканців нашого Дарницького району, для усіх, хто не уявляє своє життя без спорту та спортивних перемог. У своєму дитинстві я тільки мріяв про такий стадіон. Здоровим бути не тільки корисно, а й модно. Тому приєднуйтесь, тренуйтесь, перемагайте та вболівайте за свої команди. Головне не будьте осторонь від спортивного життя району», - привітав присутніх перший заступник голови Дарницької райдержадміністрації Микола Калашник.
Більше цікавих фактів у нашому фотозвіті.

Перейти до спискуВерсiя для друку