КМДА Київська міська державна адміністрація


16 вересня 2020

У Дарницькому районі сьогодні, 16 вересня, відкрив свої двері ще один дитячий садок

У Дарницькому районі сьогодні, 16 вересня, відкрив свої двері ще один дитячий садок
Це вже другий за рахунком садочок зданий "під ключ" в новому навчальному році. Його відкриття створило додаткові місця для діток із проблемами опорно-рухового апарату та зменшило навантаження на навчальні заклади району.
Садок розрахований на 11 груп (210 місць), із них дві групи – інклюзивні, з додатковими можливостями для реабілітації дітей з проблемами опорно-рухового апарату. Одна з інклюзивних груп розрахована на дітей віком від 3 до 5 років, друга – на дітей від 4 до 7 років. Всі приміщення пристосовані для занять та прийому процедур, необхідних для дітей. Дитячий садок не є медичною установою, однак у ньому створені умови для корекційної роботи: проведення лікувальної фізкультури та оздоровчих процедур.
Також садок має чимало приміщень для відпочинку, навчання, оздоровлення та ігор: кімната для лего-конструювання, комп’ютерний клас, приміщення для уроків образотворчого мистецтва, зали для музичних занять, а також окремі зали для фізкультури і для лікувальної фізкультури.
«Як і всі нові комунальні дошкільні заклади Дарниці, цей садок враховує найвищі вимоги щодо енергоефективності та безпеки для дітей. Ми робимо все можливе, щоб забезпечити комфорт для усіх категорій дітей району», – зазначив голова Дарницької райдержадміністрація
Ярослав Лагута
та акцентував, що лише завдяки плідній співпраці районної та міської влади на чолі з Віталієм Кличко
стало можливим відкриття чергового найсучаснішого закладу дошкільної освіти в найчисленнішому по кількості дітей районі столиці – Дарницькому.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.