КМДА Київська міська державна адміністрація


15 вересня 2020

В Дарницькому районі відкрився повністю реконструйований дитячий садочок на вулиці Санаторній

В Дарницькому районі відкрився повністю реконструйований дитячий садочок на вулиці Санаторній
Одним із стратегічних завдань, яку ставить Віталій Кличко перед міським та районним керівництвом є розширення мережі дошкільних навчальних закладів.
У Дарницькому районі столиці вчора, 14 вересня свої двері відкрив садок №345 на вулиці Санаторній, 9а, який зустрів малечу затишними груповими кімнатами, просторими світлими залами, зручними меблями, сучасними майданчиками.
Побудований ще в 1962 році заклад дошкільної освіти №345 багато років був в занепаді. Після проведення робіт з реконструкції відбулись значні зміни, садочок буквально побудований з нуля всього за 7 місяців, зокрема надбудовано 3 поверх, а кількість вікових груп та місць тепер становить – 5 груп та 105 місць. Замовником реконструкції є Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація. Родзинкою закладу стала функціональна спортивна та актова зала. Дітям тут буде дуже комфортно.
Голова Дарницької райдержадміністрації Ярослав Лагута зазначив, що цей садок із найсучаснішими технічними рішеннями: а це і сонячні батареї, і термосанація, кондиціонування, комплексна автоматизація інженерних мереж. Садок повністю реконструйовано за кошти місцевого бюджету на соціально-економічний розвиток. Все будівництво не вийшло за межі запланованого фінансування, а садочок зданий "під ключ" та відсьогодні приймає маленьких дарничан.
Батьки можуть бути спокійними за своїх малюків, вони їх віддають в надійні руки досвідчених педагогів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.