Головна  →  Новини  →  1 вересня 2020

ДОРОГІ УЧНІ! ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ ТА БАТЬКИ!

ДОРОГІ УЧНІ! ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ ТА БАТЬКИ!
Щиро вітаю вас із Днем знань, початком цікавого нового навчального року!
Хоча епідеміологічна ситуація в Україні змінюється щодень, навчальний рік в Дарницькому районі столиці розпочався саме 1 вересня. Це час, коли у дітей з'явилося величезне бажання поділитися враженнями як від проведення літніх канікул, так і від дистанційного навчання.
Перший дзвоник цьогоріч не був таким безтурботним, як до пандемії COVID-19. Так, не було традиційних лінійок, але святкування відбулося в межах кожного класу. Адже наші дарницькі креативні й запальні вчителі і директори з різних куточків району підготували сценарні ідеї та фішки перших дзвоників, які зможуть надихнути всіх нас – і вчителів і батьків і дітей на нові ідеї аби гідно пройти цей навчальний рік.
Сьогодні дуже важливо аби всі ми обов’язково дотримувалися рекомендацій МОЗ, тож формат проведення свята змінився.
Нестандартний навчальний рік вимагає стійкості та терпіння. Тож від усієї душі бажаю дітям, батькам, усім педагогічним працівникам району натхнення в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління, упевненості та успіхів на шляху до досягнення нових вершин у знаннях і творчості! Напевно, саме цей запал енергії допоможе нам перебороти всі труднощі карантину та дистанційки.
Нехай цьогорічне 1 вересня принесе добрий настрій у кожну дарницьку школу і кожну родину!

Голова                                                         Ярослав Лагута
Перейти до спискуВерсiя для друку