Головна  →  Новини  →  23 серпня 2020

Дорогі дарничани та гості району!

Дорогі дарничани та гості району!
Від усього серця вітаю вас з головними державними святами – Днем Незалежності України та Днем Державного Прапора України! 
Двадцять дев’ять років, які минули з дня відновлення української державності, були для нас багатими на події: чимало з них були щасливими і радісними, інші вимагали терпіння й мужності. Час незалежності України став випробуванням на зрілість, толерантність та патріотизм. А останні роки стали справжнім випробуванням нашої любові до країни, коли ми усі разом згуртувалися - ставши на захист волі та незалежності.
Тридцять п’ять дарничан віддали своє життя за Україну під час подій на Майдані та на сході країни – захищаючи наш суверенітет, тож поняття незалежності та єдності для кожного набуло особливого змісту. Сьогодні, пам’ятаючи героїв, які віддали за Україну свої життя, ми повинні рухатися вперед – для створення та процвітання могутньої європейської держави.
Щодня працюємо над тим, аби увесь світ знав, що синьо-жовтий прапор – запорука стабільності та свободи. Прагнемо, щоб саме ці кольори майоріли на міжнародних змаганнях, під час здобуття перемог на олімпіадах, музичних та кінофестивалях, під час підкорення найвищих вершин планети, проведення міжнародних самітів та відзначень геніальних винаходів наших талановитих дітей.
Особливим для нас усіх став 2020-й рік, коли на передову боротьби з коронавірусом вийшли лікарі та медичні працівники Дарниці. Давайте разом побажаємо їм витримки та зменшення кількості хворих. Впевнений, що тільки разом ми подолаємо всі труднощі і негаразди.
2020 рік – час великих змін, пора сподівань і надій. Нехай же всі вони справдяться і в Україні нарешті запанує мир, а в житті кожного з нас побільшає добра. Непохитно впевнений що так і буде, адже кожен з нас докладає максимальні зусилля для розбудови нашого рідного Дарницького району та держави в цілому.
Щиросердно бажаю кожному з вас незламної віри і щасливої долі Україні! Щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого прийдешнього!
Зі святом вас!
 
З повагою
Голова                                                                           Ярослав Лагута
 
Перейти до спискуВерсiя для друку