КМДА Київська міська державна адміністрація


21 серпня 2020

23 та 24 серпня Дарницький район столиці відзначить головні свята країни – День Державного Прапора та День Незалежності України (+програма заходів)

23 та 24 серпня Дарницький район столиці відзначить головні свята країни – День Державного Прапора та День Незалежності України (+програма заходів)
Шановні дарничани! Цьогоріч свято Незалежності припадає на понеділок. Відповідно, люди, які працюють за п`ятиденним робочим тижнем, відпочиватимуть цілих три дні з 22 по 24 серпня. Це чудова нагода провести час в родинному колі або з друзями.
Програма заходів:
23 серпня о 11:00 відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України (площа біля Дарницької райдержадміністрації, вул. Кошиця,11);
23 серпня о 12:00 вулицями району проїде святковий парад байкерів з Державними Прапорами України (маршрут проїзду вул.Михайла Драгоманова, Анни Ахматової, Тростянецькій, Вербицького) за участю відомих колективів гурту «Pochep Beat» та французського співака Поля Манандіза;
23 серпня о 17:00 на площі біля Дарницької райдержадміністрації (вул.Кошиця,11) пройде святковий захід за участю ансамблю народної пісні та побутового танцю «Громиця» та Фольклорного ансамблю «Джарочка».
Дарницька райдержадміністрація та мешканці району День Незалежності України святкуватимуть з жорстким дотриманням карантинних умов. Адже столиця потрапила в «жовту» зону епідемічної небезпеки. Так, ситуація – неприємна і непроста. Тож звертаємося до всіх: сьогодні від кожного з нас залежить, наскільки стрімко буде розповсюджуватись вірус. Тому не треба ігнорувати правила! Дотримуватись їх нескладно, але важливо. Для вашого здоров’я та здоров’я людей, які поруч.
Носіть маску в публічних місцях та в громадському транспорті. Дотримуйтеся дистанції. Не забувайте часто мити руки та обробляти їх антисептиком.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.