Головна  →  Анонси  →  12 серпня 2020

15-16 серпня відбудеться загальноміський шкільний ярмарок

15-16 серпня відбудеться загальноміський шкільний ярмарок

15-16 серпня 2020 року відбудеться загальноміський шкільний ярмарок. Ярмарок працюватиме з 09.00 до 20.00. Місце проведення: непарний бік нижнього тротуару вулиці Хрещатик від будинку № 13/2 до будинку № 23-А (у межах вулиць Архітектора Городецького та Богдана Хмельницького) у Шевченківському районі міста Києва.

Щорічно протягом останніх 23 років на вулиці Хрещатик за підтримки Київської міської державної адміністрації проводиться загальноміський шкільний ярмарок.

Мешканці та гості столиці мають вже хорошу традицію відвідувати у третю суботу та неділю серпня загальноміський шкільний ярмарок на вулиці Хрещатик (на нижньому тротуарі непарної сторони вулиці).

Організатор заходу - КП «Міський магазин».

Головною метою і основним завданням проведення спеціалізованого ярмарку є забезпечення в повному обсязі школярів та студентів міста необхідним шкільно-письмовим приладдям, одягом, взуттям та іншими товарами шкільного асортименту.

За рахунок залучення до участі у ярмарку безпосередніх товаровиробників та дистриб’юторів ціни на вказані групи товарів на 15-20% нижчі ніж у роздрібній торговельній мережі.

На шкільному ярмарку-2020 буде представлений величезний асортимент товарів від українських і зарубіжних виробників: шкільна форма, ортопедичне взуття, рюкзаки та портфелі, одяг для наймодніших школярів, книжки, зошити, яскраві обкладинки, різноманітні ігри та багато інших цікавих і необхідних аксесуарів. Тобто все для того, щоб зробити навчальний рік для школярів легким та пізнавальним.

У заході візьмуть участь підприємці з Полтавської, Львівської, Черкаської, Київської, Тернопільської, Херсонської, Дніпропетровської та Житомирської областей. Київські підприємства легкої промисловості також запропонують споживачам товари шкільного асортименту високої якості. Вдалі покупки та гарний настрій гарантовані всім відвідувачам шкільного ярмарку 2020.

Перейти до спискуВерсiя для друку