Головна  →  Новини  →  7 серпня 2020

Віталій Кличко: «Ще у 186 мешканців Києва виявили коронавірус»

Віталій Кличко: «Ще у 186 мешканців Києва виявили коронавірус»

Захворювання на коронавірус виявили ще в 186 мешканців Києва. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Цього тижня кількість хворих на коронавірус у Києві зростає щодня. 186 виявлених випадків – тільки за минулу добу. 11 із них – у дітей. На сьогодні в столиці вже 9178 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, хто захворіли: 94 жінки віком від 19 до 84 років. Та 7 дівчаток – від 2 до 16 років. А також 81 чоловік віком від 19 до 70 років. І четверо хлопчиків від одного року до 13.

До лікарень столиці госпіталізували 20 пацієнтів. Інші – на самоізоляції під контролем лікарів.

За минулу добу одужали 26 людей. Усього коронавірус подолали 3163 мешканці Києва.

Найбільше випадків захворювання виявили у Дарницькому районі – 47. У Деснянському – 30. Та у Святошинському районі – 20 випадків.

«Я звертаюся до всіх: не ігноруйте загрозу. Ідеться про ваше здоров’я і ваше життя! Ситуація з розповсюдженням вірусу погіршується. І це – не страшилки. Деякі країни вже оголосили про другу хвилю хвороби. Якщо у нас буде різкий сплеск захворювання, то не буде іншого виходу, як повернутися до суворих обмежень. Щоб не допустити колапсу медицини і високої смертності серед хворих. Пам’ятайте про це! І захисну маску носять не в кишені, а на обличчі! Одягайте маску в публічних місцях, у транспорті. Тримайте також соціальну дистанцію. Не забувайте часто мити руки та користуватися антисептиком. Бережіть себе!» – наголосив Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку