Головна  →  Новини  →  9 липня 2020

У Дарницькому районі триває масштабне асфальтування дворів

У Дарницькому районі триває масштабне асфальтування дворів

На теперішній час тривають роботи за 108 адресами, левова частина яких вже завершена.

З якістю виконання робіт сьогодні особисто ознайомився Київський міський голова Віталій Кличко, який відвідав Дарницький район. Під час візиту він перевірив стан асфальтування міжквартальних проїздів і тротуарів, а також завітав до заново відбудованого садочка на вулиці Санаторній.

Зокрема, мер міста Києва Віталій Кличко разом з головою Дарницької райдержадміністрації Ярославом Лагутою оглянули одразу кілька об'єктів на вулицях Пасхаліна та Вересневій.

«Сьогодні тут асфальтують і здійснюють благоустрій території. На програму капітальних ремонтів асфальтного покриття в дворах та міжквартальних проїздах в цьому році виділені значні кошти і якість виконання робіт має бути досконалою», - сказав Кличко.

В свою чергу Ярослав Лагута повідомив мера столиці, що районна влада робить все, щоб не збавляти взятих темпів з оновлення інфраструктури для дарничан. Тож поступово зовнішній вигляд прибудинкових територій та дворів у Дарницькому районі змінюється на краще. Все робиться, крок за кроком.
Докладається максимум зусиль, щоб район ставав комфортнішим та гарнішим.

Нагадаємо, цього року за ініціативи Віталія Кличка у столиці розпочалась масштабна програма по ремонту асфальтного покриття в дворах. У Дарницькому районі заплановано оновити рекордну кількість прибудинкових територій.

Перейти до спискуВерсiя для друку