Головна  →  Новини  →  28 червня 2020

Конституція – це справжній фундамент розвитку та життя Української держави і народу

Конституція – це справжній фундамент розвитку та життя Української держави і народу
День Конституції – важливе свято для держави та її громадян, бо саме Основний Закон є гарантом прав і свобод людини, незалежності та цілісності України, її демократичного устрою.
Українці - справжні захисники Конституції України. Українські воїни боронять незалежність, державний суверенітет та недоторканність наших кордонів від зовнішньої агресії. Завдяки їм ми можемо святкувати 24-у річницю Конституції у вільній, незалежній, європейській Україні.
В цьому році День Конституції України співпав з одним з найяскравіших свят - Днем молоді, який відзначається щорічно в останню неділю червня. І саме молодь – наша надія і сподівання на формування заможної України та успішного європейського суспільства. Відтак, при Дарницькій райдержадміністрації створено Раду з питань молодіжної політики, що надає можливість молоді не тільки заявляти про свої потреби, але і пропонувати конкретні шляхи вирішення існуючих проблем.
Нехай ці свята додадуть всім наснаги для плідної праці, бадьорості духу і впевненості у безхмарному майбутньому нашої держави.
 
З повагою
Голова                                                                          Ярослав Лагута
 
Перейти до спискуВерсiя для друку