Головна  →  Новини  →  26 червня 2020

Черговий раз відбулася зустріч з мешканцями, які постраждали від вибуху будинку на вул. Соломії Крушельницької, 1/5 у приміщенні Дарницької райдержадміністрації

Черговий раз відбулася зустріч з мешканцями, які постраждали від вибуху будинку на вул. Соломії Крушельницької, 1/5 у приміщенні Дарницької райдержадміністрації

Київський міський голова Віталій Кличко, заступник голови Київської міськдержадміністрації Петро Пантелеєв, голова Дарницької райдержадміністрації Ярослав Лагута та народний депутат України Леся Забуранна відповіли на всі нагальні питання постраждалих жителів, зокрема: організація надання постраждалим професійної психологічної допомоги, яким чином будуть захищені права орендарів, щодо планів проведення демонтажу будинку, прохання проініціювати заборону комунальним службам міста нараховувати плату за комунальні послуги мешканцям будинку по вул. С.Крушельницької 1/5 та багато ін. питань.
Зауважимо, що міською владою було прийнято рішення про виділення із благодійного фонду коштів кожному постраждалому мешканцю будинку на вул. Соломії Крушельницької, 1/5 (за умови наявності відповідної прописки за вищезазначеною адресою) на відновлення документів. Про механізм отримання коштів, яким чином буде організована психологічна допомога присутніх детально поінформував голова Дарницької райдержадміністрації Ярослав Лагута.
Для підтримки постійної комунікації та з метою інформування мешканців по всіх питаннях, Віталій Кличко запропонував проводити подібні зустрічі регулярно - два рази на тиждень (вівторок і четвер). У приміщенні Дарницької райдержадміністрації за його участю.

Перейти до спискуВерсiя для друку