КМДА Київська міська державна адміністрація


5 червня 2020

Стартував проєкт щодо обговорення актуальних питань безбар’єрності

Партнерами проєкту виступили Міністерство соціальної політики України та Міністерство цифрової трансформації. Мета проєкту – зрозуміти, з якими саме бар’єрами найчастіше стикаються українці. Для цього на сайті bf.gov.ua розпочато всеукраїнське онлайн – опитування, яке триватиме два місяці.
Опитувальник містить сім важливих запитань, що стосуються фізичних і психологічних бар’єрів, а також тих, що пов’язані з культурними та віковими особливостями.
Відповіді учасників онлайн – опитування допоможуть визначити, які саме бар’єри вони вважають найбільшими, та в подальшому – розробити план дій для їхнього усунення.
Просимо організувати участь в онлайн опитуванні „Велика розмова про безбар’єрністьˮ, розміщеному на сайті bf.gov.ua, відпочиваючих в санаторно-курортних закладах сфери управління Мінсоцполітики, працівників та одержувачів послуг у закладах та установах системи соціального захисту населення, реабілітаційних установах, закладах соціально-психологічної реабілітації дітей, притулках для дітей тощо



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.