КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2020

Вітаємо діток і батьків з Днем захисту дітей

Вітаємо діток і батьків з Днем захисту дітей

Дорогі дарничани!

У перший літній день Дарницький район, відзначає добре і радісне свято – День захисту дітей, а дітей у нас в районі рекордна кількість – понад 90 тисяч. Тільки уявіть собі, кожний четвертий дарничанин – дитина!

Започаткований ще у 1949 році День захисту дітей покликаний привернути увагу громадськості до проблем і необхідності захисту прерогатив неповнолітніх.

Видатний педагог Василь Сухомлинський писав: «Хоч би яка у вас відповідальна і складна робота була, знайте, що вдома на вас чекає ще відповідальніша, ще складніша, ще тонша робота – виховання людини».

Тож, шановні колеги, пам’ятайте, якою б важливою не була трудова діяльність, наші діти були, є і назавжди залишаться найголовнішим життєвим пріоритетом.
Діти повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль і насильство.

Давайте створимо для них такий світ разом, і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми й неодмінно стануть гордістю України. Нехай наші сини і доньки якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними.

Дорогі юні друзі! Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, родинного затишку й тепла. Нехай ваше життя буде сповнене яскравими барвами радості, приємними враженнями й відкриттями!

Ви в нас – найкращі, найчарівніші, найбільш креативні та талановиті. А для дорослих немає більшого щастя, ніж відчувати любов, що йде від маленьких сердець, маленьких душ. І дивлячись у ваші очі, хочемо побажати насамперед міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

Нехай здійсняться всі ваші мрії! Зі святом вас!

Голова Дарницької райдержадміністрації                                        Ярослав Лагута



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.