КМДА Київська міська державна адміністрація


29 травня 2020

Вітаємо з Днем міста Києва!

Вітаємо з Днем міста Києва!

Цього року, в останні вихідні травня, давній та прекрасний Київ відзначає свій День народження і, як завжди це буває, серця його мешканців, серця дарничан переповнюються теплими почуттями й щирою гордістю за місто, в якому живуть. А наш Дарницький район – невід’ємна частинка міста Києва.

Це справжнє свято для всіх, хто любить столицю нашої країни. Не пишатися Києвом просто не можливо, адже він – це гордість України, її серце!

Попри численні історичні випробування, що випали на багатовікову долю столиці нашої держави, незважаючи на нелегкі випробування, що пов’язані з коронавірусною інфекцією, красень Київ під керівництвом мера Віталія Кличка розвивається та осучаснюється, всебічно утверджуючись на світовій арені!

День Києва – це добра нагода вкотре згадати величну й героїчну історію міста, прогулятися (подумки чи фактично, але дотримуючись карантинних обмежень) гарними столичними вулицями, взяти участь у святкових онлайн заходах і дійствах. Але головна гордість нашого прекрасного міста – це його мешканці.

В цей весняний день хочу привітати кожного киянина зі святом, побажати здоров’я та наснаги, стабільності та віри у своє місто та майбутнє нашої держави

Нехай створюються нові сім’ї, а кожна дарницька родина живе тут щасливо і благополучно, нехай місто росте, стає гарнішим, цікавішим і буде якомога краще упорядковане, щоб кожен хто відвідав його, відчував тут комфорт і затишок. Щастя, успіхів, яскравого майбутнього, талановитих дітей тобі, улюблене місто Київ!

Голова                                                                                   Ярослав Лагута



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.