Головна  →  Новини  →  10 квітня 2020

Віталій Кличко: «В перший день роботи платформи емоційної підтримки киян нею скористалося більше 10 тисяч мешканців міста»

Віталій Кличко: «В перший день роботи платформи емоційної підтримки киян нею скористалося більше 10 тисяч мешканців міста»

У перший день роботи платформи емоційної підтримки киян нею скористалося більше 10 тисяч мешканців міста. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Позавчора ми оголосили про запуск віртуальної платформи емоційної підтримки киян. Так от, за перший день роботи її послугами скористалися більше 10-ти тисяч мешканців міста. Нагадаю, платформа створена при міському Моніторинговому центрі з протидії COVID-19», – зазначив Віталій Кличко.

За його словами, це – безкоштовний ресурс для киян. На ньому можна отримати емоційно-психологічну допомогу та консультації фахівців і тренерів Освітнього хабу міста Києва.

«Там можна знайти різні онлайн курси, спортивні онлайн тренування. Здійснити віртуальні екскурсії музеями столиці, подивитися вистави деяких театрів. Не сумуйте! Чим ретельніше ми дотримаємося правил, тим швидше повернемося до звичного життя», – звернувся до киян Віталій Кличко.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку