Головна  →  Новини  →  8 квітня 2020

Віталій Кличко: «За минулу добу на коронавірус захворіли ще 15 киян. З них – троє медиків»

Віталій Кличко: «За минулу добу на коронавірус захворіли ще 15 киян. З них – троє медиків»

За минулу добу кількість киян, що захворіли на коронавірус, збільшилася ще на 15 людей. Зокрема, захворіли троє медиків. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Кількість киян, що захворіли на коронавірус, за минулу добу збільшилася на 15 людей. Загалом у столиці вже 294 підтверджених випадки захворювання на COVID-19», – сказав Віталій Кличко.

Серед осіб, що захворіли: 8 жінок віком від 29 до 67 років та шестеро чоловіків – від 43 до 61 року. І один шістнадцятирічний юнак. Серед киян, що захворіли за минулу добу – троє медиків.

До лікарень столиці госпіталізували 8 пацієнтів. Інші – лікуються вдома, на самоізоляції, під контролем медикiв.

«Хочу зазначити, що більшість киян, яких вражає вірус у столиці, – люди молодого та середнього віку. Тобто, активна частина мешканців міста. Чимало з них не вірять у загрозу і не хочуть змінювати звичок, нехтують правилами обмежень. Я ще раз звертаюся до всіх: ідеться не про обмеження свободи! Йдеться про ваше здоров’я і вашу безпеку! Кілька тижнів чіткого дотримання правил дозволять нам раніше вийти з цієї кризи. Зрозумійте це! Я згоден, що складно всидіти вдома. Тим більш, кола така весна за вікном. Але так треба зробити! Щоб після Паски ситуація не рвонула», – підкреслив Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку