Головна  →  Новини  →  19 березня 2020

Громадська рада створила Штаб допомоги міській владі по реалізації протиепідемічних заходів та обмежень для запобігання розповсюдження коронавірусу

Громадська рада створила Штаб допомоги міській владі по реалізації протиепідемічних заходів та обмежень для запобігання розповсюдження коронавірусу

Громадська рада при Дарницькій райдержадміністрації спільно з Радою волонтерів при Дарницькій райдержадміністрації створили «Дарницький районний Громадський Штаб допомоги міській владі по реалізації протиепідемічних заходів та обмежень для запобігання розповсюдження коронавірусу в м.Києві».

Штаб складається з представників інститутів громадянського суспільства, які входять до складу громадської ради при Дарницькій райдержадміністрації, активних мешканців та членів Ради волонтерів при Дарницькій райдержадміністрації.

Координатор вищезгаданого Штабу - Геннадій Сінцов (голова громадської ради при Дарницькій райдержадміністрації).

Завдання штабу:

1. Допомога районній владі у реалізації заходів та обмежень для запобігання розповсюдження коронавірусу.

2. Моніторинг і контроль за дотриманням умов карантину.

3. Об'єднання ресурсів громадських організацій, фондів та небайдужих мешканців Дарницького району.

4. Інформування мешканців про заходи та обмеження для запобігання розповсюдження коронавірусу.

5. Взаємодія з владою.

6. Боротьба з мародерством.

Всі бажаючі можуть долучитися до роботи Штабу!

Координатори закликають громадські організації та активних мешканців, хто має можливість і бажання - долучатися до роботи Штабу та допомагати людям похилого віку.

«Розповідайте про нашу ініціативу друзям та знайомим. Долучайтесь та залучайте тих, хто готовий буде допомагати. Наш сектор відповідальності - Дарницький район, до якого входять мікрорайони: Позняки, Осокорки, Харківський, Бортничі, Червоний Хутір, Нова Дарниця, Рембаза. Залишайте свої координати особисто мені або Інні Туркені», - зазначив координатор Штабу - Геннадій Сінцов. Тільки об'єднавши спільні зусилля ми допоможемо усім, хто цього потребує!

Перейти до спискуВерсiя для друку