Головна  →  Новини  →  28 лютого 2020

Сезонного ярмарку на вулицях Пасхаліна та Чубинського більше не буде. Натомість капітально відремонтують парк «Привокзальний»

Сезонного ярмарку на вулицях Пасхаліна та Чубинського більше не буде. Натомість капітально відремонтують парк «Привокзальний»

«Повністю припинити проведення ярмарків на перетині вулиць Чубинського-Пасхаліна з 01 березня 2020 року. Саме таке спільне рішення наразі досягнуто у питанні проведення ярмарку на перетині вулиць Пасхаліна та Чубинського»» - наголосив Ярослав Лагута під час сьогоднішньої зустрічі з активістами та місцевими мешканцями Дарницького району.

Дане рішення затверджено на останньому засіданні Постійної комісії з питань торгівлі, підприємництва та промисловості - знову на обговоренні питання боротьби зі стихійною торгівлею у столиці.

Дарницька райдержадміністрація вже звернулася з офіційними листами до відповідних служб КМДА та Національної поліції України щодо забезпечення благоустрою та порядку на даній території.

Найближчим часом підприємцям буде вручено приписи на демонтаж встановлених конструкцій.

На сьогоднішній зустрічі також стало відомо про реконструкцію прилеглого парку «Привокзальний», яка має розпочатися цього року. В рамках капітального ремонту планується забезпечити металеву огорожу (паркан) довкола території всього парку, провести озеленення, освітлення, а також облаштувати лавочки, доріжки та підземні баки для сміття.

Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація, спільно з громадськістю, народним депутатом України Лесею Забуранною, депутатом Київської міської ради Юлією Ярмоленко, Дарницьким управлінням поліції у місті Києві наполегливо працює над благоустроєм зазначеної території для унеможливлення незаконної стихійної торгівлі на вулицях Пасхаліна, Чубинського та парку "Привокзальний".

Перейти до спискуВерсiя для друку