Головна  →  громадська рада  →  3 лютого 2020

Засідання громадської ради – синергія у дії!

Засідання громадської ради – синергія у дії!

30 січня відбулося чергове засідання громадської ради при Дарницькій райдержадміністрації, в якому взяв участь виконувач обов’язків голови Дарницької райдержадміністрації Ярослав Лагута.

Присутні обговорили чимало нагальних питань, зокрема: громадське обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля сміттєспалювального заводу «Енергія», проблеми, яка склалася навколо Спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву (СДЮШОР) «Схід» з кульової стрільби та біатлону з приміщення тиру на вул. Привокзальній, 12Б, зміну тарифів щодо надання послуги з утримання будинків та прибудинкових територій КП ККзОЖФ Дарницького району, проблеми ОСББ та відновлення асоціації ОСББ, та багато іншого.

Ярослав Лагута дуже зацікавився проблемою, що склалася навколо СДЮШОР «Схід», зазначивши, що вивчить це питання більш детально, проконсультується із міською владою, а саме із столичним очільником Віталієм Кличко, який насамперед відомий у світі як легендарний спортсмен. Ярослав Лагута зауважив, що дитячий спорт для нього в пріоритеті і він якраз планував записати свого 12-ти річного сина на секцію кульової стрільби.

Для ефективної та мобільної взаємодії виконувач обов’язків голови надав членам громадської ради свій прямий номер телефону і просив у разі термінових чи проблемних питань зв’язуватися із ним особисто.

«Сподіваємося на якнайшвидшу синергію у дії!» - зазначив виконувач обов’язків голови Дарницької райдержадміністрації Ярослав Лагута.

Голова громадської ради при Дарницькій райдержадміністрації Геннадій Сінцов подякував Ярославу Лагуті за участь у засіданні та наголосив на тому, що громадська рада налаштована на конструктивну співпрацю з Дарницькою райдержадміністрацією у якості саме консультативно-дорадчого органу.

Перейти до спискуВерсiя для друку