Головна  →  громадська рада  →  24 січня 2020

В рамках Робочої групи по екологічному стану у Дарницькому районі відбулась зустріч з представниками КМДА

"В рамках Робочої групи по екологічному стану у Дарницькому районі відбулась зустріч з представниками КМДА.
Порядок денний зустрічі:
1. Загальний план екологічних заходів в Дарницькому районі на 2020-й рік.
2. Стан проходження ОВД проекту реконструкція заводу «Енергія».
3. Стан виконання проекту «датчик в трубі».
4. План заходів зі створення системи моніторингу атмосферного повітря.
5. Різне.

З позитивних речей-обіцяють в цьому році зробити автополив в парку «Позняки» (обіцяють навіть відновлення освітлення), обіцяють розпочати роботи по автополиву зелених насаджень вздовж проспекту Бажана та завершити реконструкцію парку «Партизанської слави».

Запланували наступну зустріч через два тижні, на яку запросити представників Департаменту охорони здоров’я для опрацювання питання стану захворюваності мешканців Дарницького району та представників Дарницької ТЕЦ для з’ясування плану заходів по ліквідації золовідвалу на озері «Гарячка».
Також домовилися про те, що представники КМДА прийдуть на лютневе засідання громадської ради при Дарницькій райдержадміністрації, на якому відзвітують про виконання вимог Висновку Громадських слухань щодо заводу «Енергія», які відбулися у листопаді 2019 року.

31.01.2020, об 11:00, в актовій залі Дарницької райдержадміністрації відбудуться Громадські слухання щодо ОВД проекту реконструкції заводу «Енергія», - зазначив голова громадської ради при Дарницькій райдержадміністрації Геннадій Сінцов.

Перейти до спискуВерсiя для друку