КМДА Київська міська державна адміністрація


17 січня 2020

Відверта розмова має трансформуватися у конструктивну співпрацю

Відверта розмова має трансформуватися у конструктивну співпрацю

Сьогодні у приміщенні Дарницької райдержадміністрації відбулася велика зустріч за участю керівництва райдержадміністрації, Дарницького управління поліції, керівників закладів освіти, представників громадської ради при райдержадміністрації, органів самоорганізації населення, громадських організацій та небайдужих дарничан.

Присутні підбивали підсумки роботи Дарницької поліції за 2019 рік і розробляли план спільної роботи на поточний рік. Учасники наради обговорили низку нагальних питань, зокрема: ліквідація спільними зусиллями стихійної торгівлі, діяльність хостелів на територіях ОСНів, проблема кадрового дефіциту дільничих, підтримка громадського порядку, інше.

Розмова була взаємовигідною. Усі присутні мали можливість задати хвилюючі їх питання, а представники поліції отримали першоджерельні пропозиції і повідомлення щодо проблемних локацій, обмінялися контактними номерами телефонів оперативних чергових, за якими можна звертатися у екстрених випадках:

! 067-650 69 21

! 097 436 36 61

! 044 572 70 02

! 044 566 11 18

(номера телефонів надані за згодою поліції)

Наприкінці зустрічі був напрацьований ефективний покроковий алгоритм по вирішенню порушених питань.

«У нас на меті об’єднати зусилля влади, поліції і громадськості і спільно працювати на благо району, в межах закону. Зробити Дарницький район не тільки комфортним для проживання, але й безпечним», - сказав Ярослав Лагута.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.