КМДА Київська міська державна адміністрація


17 січня 2020

Святкування Хрещення Господнього в Дарниці

Святкування Хрещення Господнього в Дарниці

Шановні дарничани!
Нагадуємо, що в неділю 19 січня одразу на трьох локаціях нашого району відбудеться святкування Хрещення Господнього

За підтримки Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дарницького району м. Києва свято Водохреща відзначатимуть на головній локації в парку «Партизанської слави» (між озерами).

О 10:30 – відбудеться святкове богослужіння та освячення води.

​Для зручності відвідувачів будуть організовані місця комфортного переодягання та обігріву. Біля чудових фотозон можна буде зробити гарні світлини на згадку.
Для забезпечення дозвілля гостей встановлені фуд-корти з різними частуваннями, зігріваючими напоями, а також святкова концертна програма.

Розпочнуть святкову програму Катерина та Роберто Руссо – гості з Італії, відомий композитор-музикант та його дружина – оперна діва.
Почесні гості заходу – команда Національного Реєстру Рекордів України:
Валентин Щербачов – легендарний мандрівник, заслужений журналіст України, засновник Національного Реєстру Рекордів України;
Іван Яремчук – легендарний футболіст команди «Динамо Київ»; Сергій Малік – президент КМАМК, багаторазовий світовий рекордсмен, чемпіон, громадський діяч.

Також, в Дарницькому районі відзначити свято Водохреща можна буде на пляжі «Берковщина» (Дніпровська Набережна), початок о 12:00 та озері «Заплавне» (Бортничі, перетин вулиць Березнева та Кринична), початок о 13:00.

Скористайтеся можливістю набратися сил та здоров’я на цілий рік!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.