КМДА Київська міська державна адміністрація


28 грудня 2019

Дорогі дарничани!

Дорогі дарничани!

Наближається час радісних і дивовижних змін, коли прийнято підбивати підсумки, оцінювати здійснені справи, намічати плани на майбутнє.

Переконаний, 2019 рік залишився у наших добрих спогадах, запам’ятався знаменними подіями і славними справами.

За цей рік було встановлено чимало рекордів. В регіональному ландшафтному парку "Партизанська слава" дарничани встановили Національний рекорд у номінації «Найбільша кількість видів тортів в одному виробі» на 5 тисяч шматочків.

В парку «Позняки» був встановлений рекорд України - "Наймасовіший захід в Україні для дітей з інвалідністю".

Наші дарницькі медичні працівники своєю наполегливою та нелегкою працею стали лідерами по столиці за кількістю укладених з пацієнтами медичних декларацій – 81% жителів району обрали свого лікаря! Для порівняння, по місту Києву цей показник складає всього 53%.

Дарницькі батьки цьогоріч відправили рекордну кількість першокласників до шкіл району – а це 5110 дітей, найбільше по місту Києву.

Команди ДЮСШ «Дарницькі тигри» стала чемпіоном України з бейсболу.

Естрадно-духовий оркестр «Сувенір», який чув, мабуть, вже кожен дарничанин, цьогоріч відкривав новорічно-різдвяні міські заходи.

У Дарницькому районі, єдиному в місті Києві, проведено І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Другий рік поспіль, саме Дарницькі проєкти з рекордною кількістю перемагають у громадському бюджеті столиці.

Уявіть собі, тільки у 2019 році їх було 51, а вже у наступному 2020 році влада та громада спільно реалізовуватимуть 99 проєктів!

Безумовно, нам є чим пишатися в році, що минає – в першу чергу людьми, їх працелюбністю, високою культурою та відповідальністю. Щиро дякую вам за працю в ім’я процвітання нашого Дарницького району столиці!

2020 рік має стати періодом закріплення, розвитку, продовженням досягнутого і підкорення нових вершин для дарничан.

Так, ми плануємо відкрити після сучасної реконструкції два дитячих садочки – №345 на вулиці Санаторній та №652 на вулиці Бориспільській. Маю непохитну упевненість, що ця мета буде досягнута.

Добра, здоров'я і благополуччя у ваші домівки!

Нехай прийдешній рік стане для всіх вісником миру і щастя, радості і досягнення поставлених цілей.

Від щирого серця прийміть привітання з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою, виконувач обов’язків голови                                         Ярослав Лагута



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.