КМДА Київська міська державна адміністрація


20 грудня 2019

Вчора в Парку імені воїнів-інтернаціоналістів відбулось казкове свято. Дарниця розпочала святкування новорічно-різдвяних свят засвічуванням різнокольоровими вогнями Новорічної ялинки

Вчора в Парку імені воїнів-інтернаціоналістів відбулось казкове свято. Дарниця розпочала святкування новорічно-різдвяних свят засвічуванням різнокольоровими вогнями Новорічної ялинки

Під час заходу вирували шалені емоції. Це було свято справжніх талантів. Казкові герої та талановиті маленькі дарничани розважали гостей заходу захопливими театралізованими дійствами, концертними номерами.

Силами комунальних підприємств району було облаштовано декілька цікавих тематичних фотозон. Кожен присутній мав змогу зробити світлини на згадку про свято.
На засвічення новорічної ялинки, що традиційно відбувається 19 грудня завітав виконувач обов’язків голови Дарницької райдержадміністрації Ярослав Лагута аби привітати відвідувачів із святом Миколая.

«Сьогодні тут казкова атмосфера - і Святий Миколай, і дитячі посмішки, і красуня-ялинка. Ми всі в новорічні свята чекаємо дива, особливо діти. Тому нам дорослим треба дуже допомогти святому Миколаю у його такій добрій справі. Хочу лише додати, що лелека, який є символом Дарницького району, попрацював в цьому році дуже потужно. В Дарницькому районі народилося найбільше дітей серед усіх районів міста Києва. Тому в нас є для кого жити, є для кого працювати. Даруйте подарунки, позитивні емоції, любов та тепло друзям та близьким, які поряд з вами!» - сказав Yaroslav Laguta.

Свято продовжується. Нагадуємо, що сьогодні гостинно відчиняє двері для дітвори «Вітальня Святого Миколая».
З 20 грудня і до 10 січня 2020 року в холі 2 поверху Дарницької райдержадміністрації безкоштовно працюватиме «Вітальня Святого Миколая».

А о 18.00 на площі біля Палацу культури «Дарниця» відбудеться засвічення традиційної ялинки Дарницького району та святковий концерт за участю творчих колективів Палацу культури «Дарниця».

Завітайте обов’язково з родинами та друзями.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.